Labrador kennel, alom, kiskutya, kölyök. Labradorjainkat férjem, Juhász József segítségével tenyésztjük, vakvezetőnek, az általunk alapított "Blindenhund Bt" keretein belül. Az almokat felneveljük, közülük választjuk ki a vakvezető kutyának alkalmasakat. Néha nem minden kölyöknek tudunk felnevelőgazdát biztosítani, ilyenkor ők eladásra kerülnek.

Kutyapanzió

 

Kenneleink mérete átlagon felüli 

a legkisebb is megfelel az EU szabványnak, de 6 kennelünk 25X15 méteres, homokos, a legesősebb időben is száraz talajú. A kényesebb, melegigényesebb fajtáknak szigetelt ház /az épületen belül/ és infrás fűtés is rendelkezésére áll. Mivel korábban angol bulldogokat is tenyésztettünk, kialakítottunk kifejezetten árnyékos, nyáron hűs, télen meleg helyeket is.

 

Kutyamedence

A nyári hűsölésre egy igazán kevés helyen megtalálható betonozott, 5X5 méteres medence áll a saját, és panziós ebek rendelkezésére, aminek vizét folyamatosan ápoljuk, fertőtlenítjük. 

 

Minden kívánságra figyelünk! 

Ha a gazdi úgy látja jónak, szívesen képezzük kívánság szerint kedvencét. Az ellátás természetesen magában foglalja az etetést is amely naponta kétszer történik. Bármilyen extra kívánságnak eleget tudunk tenni, de alapellátásban konzerv, száraztáp (csirkehús nélküli is van mindig), és darált , emberi fogyasztásra is alkalmas csirkefarhát szerepel. Állatorvosunk 10 percre van, bármikor rendelkezésünkre áll, akár éjjel is.